Tränings Söndag! =)

 
Hej!
Idag har dagen bara flugit iväg. Jag vaknade kl. 9, sedan gick jag ut för att mata våra kaniner. Efter det så åt jag och familjen frukost. Lite senare gick jag till mitt rum och städade. 
Runt eftermiddagen så sprang jag och min kusin en liten runda, därefter så körde five five.
Five five innebär att man ska göra 5 övningar, 5 repitioner i 5 minuter och mellan alla 5 minuter så vilar man en väldigt kort stund ( kanske 30 sekunder). Sedan fortsätter man tills man har gjort 5 repitioner. Övningar som vi gjorde var först armhävningar, sedan sit ups, upphopp, climbers och squat jumps.
När vi var klara med five five åt vi grillad entrecote. 
Nu ikväll var jag ute och drog ett däck som jag fick av min kusins pappa, väldigt roligt. Så nu känns det i mina armar och hoppas på lite träningsverk.
 
KRAM ALLIHOPA! <3
Allmänt | | Kommentera |

Lördag Idag Boys And Girls!

 
Hejsan! 
Idag har jag varit ganska trött då jag bara sov i 6 timmar ungefär! Men senare på dagen blev jag lite piggare.
På förmiddagen så körde jag och familjen till stan och skulle kolla på kostym, som jag ska ha på ett bröllop i höst.   
I Eftermiddags var jag och syrran hemma själva för våra päron skulle stan och lyssna på Joddla Med Siv (Pappas favoriter).
Medans Mamma och pappa var i stan passade jag och syrran på att också cykla till stan där vi köpte thaimat. (Detta smakade underbart). 
Snart är det läggdags för jag är trött! Så ha det så bra nu underbara människor som kollar på min blogg! <3
 
Allmänt | | Kommentera |

Härliga Fredag!

Hejsan idag är det äntligen FREDAG!
Idag gick jag i skolan till kl 3. Det var ganska kämpigt men det gick ändå bra! Sista lektionen hade vi profil så då tog jag det lugnt och spelade på ett trumset nästan hela den lektionen, och det gick mycket bra! hahaha. 
 
Idag när vi hade Engelska så skulle jag lyssna på musik, så plötsligt kom det fram att Avicii har släppt två nya låtar som jag kände bara att jag måste lyssna på. Så jag startade denna låt som heter For A Better Day och det var den jag fastnade för, Nu har jag nog hört den sju gånger ungefär, har inte räknat. haha! =D
 
 
 
Nu sitter jag och äter gott som jag brukar göra på fredagar! =D
KRAM ALLESAMMANS!=D
Allmänt | | Kommentera |
Upp