Sista dagen av sommarlovet

 
 
 
Hejsan! Idag har det varit den sista dagen av sommarlovet, det känns väldigt nervöst att börja ettan. Men det kommer gå bra.
 
Dagen började med att jag och mamma körde och köpte frallor. När vi ätit frukost så tog vi det ganska lugnt. Framåt eftermiddagen körde jag, mamma och Sara till stermö, bara för att hitta på något och röra oss lite. 
 
Nu ikväll så åt vi god pizza och efter det så åt vi en himla god kladdkaka med marshmallow och kolasås.
 
Ni får ha det så bra så syns vi!♥
 
Allmänt | | Kommentera |

Söndag och Måndag mys med familjen

 
 
Hejsan!
De två översta bilderna är taggna idag när jag och familjen var i vår fina sommarstuga. Vi sov alltså över från söndag till måndag. Det finns inget härligare än att vara där i lugnet, vilket är väldigt avkopplande.
 
Jag och Sara tog med oss drönaren för att filma lite men tyvärr så blev det inte så bra som vi hoppats på, men nästa gång får hoppas att det inte blåser lika mycket. Problemet är väl att den är så himla lätt så vinden föser den med sig. HÄR finns drönaren om ni är intresserade
 
Vi har också varit i Ullared och det var förra helgen. Jag har inte fotat något av det jag köpt för det var inte så  intressanta saker. Det jag är mest nöjd över är mitt tangentbord som jag köpte där för 279 kronor. det är då ett trådlöst tangentbord som är kopplat till min laptop. Så nu kan jag sitta på lite längre avstånd, vilket är himla skönt tycker jag. Om ni vill se vad det var för trådlöst tangentbord som jag köpte på lägger jag en länk HÄR
 
Det var allt för mig! Ha en fortsatt trevlig Dag/Kväll♥
Allmänt | | Kommentera |
Upp